Snaptu

Snaptu 1.2.7

Sociale netwerken en nieuws in één applicatie

VOOR

  • Grote, heldere pictogrammen
  • Diensten instelbaar

TEGEN

  • Focus op Verenigd Koninkrijk

Goed
7

Let op: De softwaremaker heeft de distributie van Snaptu gestaakt en verwijst je naar de applicatie Facebook for every Phone.

Snaptu is een java-applicatie die verschillende sociale netwerken in één overzicht presenteert. De gratis applicatie ondersteunt services als Picasa, Twitter en Facebook, met een menu waarvandaan je snel je updates bekijkt of nieuws post.

Snaptu vult je startscherm met pictogrammen van de betreffende netwerkdienst. Je kiest vanuit het instellingenmenu welke diensten je wilt toevoegen, al zijn enkele nogal gericht op het Verenigd Koninkrijk (qua nieuws-apps). Dat neemt niet weg dat grote netwerken als Facebook en Twitter gewoon aanwezig zijn. Heb je een ietwat oudere telefoon (met Java, wat op vrijwel elk toestel zonder besturingssysteem staat) dan is Snaptu reuze handig.

Alle mini-applicaties in Snaptu zijn helemaal naar wens instelbaar, zodat je bij de verschillende nieuwsdiensten ook echt de berichten ontvangt die je interesseren.

Snaptu is ontzettend handig voor mensen zonder smartphone. Wil je op je oude vertrouwde toestel al je favoriete diensten gebruiken, dan zit je met Snaptu goed.

Meeste downloads Browsers voor java

Meer

Beoordelingen about Snaptu